Proper 9 de febrer: Xerrada sobre el treball pedagògic per projectes de l’escola

Foto de Escuela creado por gpointstudio – www.freepik.es

El proper dimecres 9 de febrer a les 19h, us convidem a una xerrada informativa i participativa sobre el treball pedagógic per projectes que es realitza a l’escola. Amb el títol “Diferents maneres d’aprendre; diferents maneres d’ensenyar” estarà impartida per Andy Morodo (Doctor en Psicologia de l’Educació i professor de la UAB, expert en aquesta pedagogia). També comptarem amb l’equip directiu del centre, per respondre dubtes sobre el projecte de la nostra escola, ja que al final de la sessió podreu fer les vostres preguntes.

Com ja sabeu, a la nostra escola ja fa anys que s’ha implantat el treball i ensenyament per projectes, mètode molt innovador i que desperta molt interès pels beneficis que aporta a l’alumnat en els seus aprenentatges, de manera més competencial i transversal. Però alhora, i pel seu component innovador, sabem que també genera dubtes i neguits a les famílies.

Des de l’AFA hem volgut entomar aquest tema i, en col·laboració amb l’escola, hem volgut organitzar i oferir
aquest espai i xerrada explicativa sobre aquesta pedagogia. Podreu preguntar tot allò que necessiteu i sigui important per vosaltres en relació a aquest tema.
No hi podeu faltar!

Aquí teniu l’enllaç per connectar-vos:
https://meet.google.com/exo-axgj-abz

Aprofiteu per conèixer millor com aprenen els infants a la nostre escola, i com podem col·laborar com a famílies en aquest aprenentatge dels nostres fills i filles des de casa, acompanyant-los en la mateixa línia!

En el cas de que no us sigui possible assistir a la xerrada en aquest horari, però teniu interès en realitzar o exposar algun dubte/pregunta, ens la podeu fer arribar al nostre email de l’AFA: info@afapaucasals.com
I intentarem fer-les arribar a l’expert, d’alguna manera, per donar-vos resposta.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.