Mascaretes reutilitzables i segures per a la nostra escola!

Comencem un curs diferent i incert. Però ho volem fer amb naturalitat i seguretat. Com que aquets curs la seguretat serà primordial, hem dissenyat unes mascaretes super xules per als nostres nens i nenes i, per què no? Per nosaltres també. Ho fem de la mà d’una empresa del Bages, especialitzada en material d’hospital. Les mascaretes estan fetes de teixit tecnològic, amb una capa viroblock que ens aporta la màxima seguretat en una mascareta a més, rentable 65 vegades sense perdre propietats.

El disseny és exclusiu per a nosaltres, l’hem fet des de l’AFA. A que és molt maca?

El tipus de mascareta és el de plecs, ja que ens assegura que no hi ha costures al mig de la cara, per evitar que les partícules hi puguin entrar. A més, com a escola verda, volem apostar per mascaretes altament eficients que siguin reutilitzables, ja que les mascaretes d’un sols ús, s’estan convertint en un veritable perill mediambiental.

Aquí adjuntem la fitxa de la mascareta i podeu veure totes les seves característiques, que han estat testades per organismes oficials i aporten  una eficàcia de filtració de més del 90%.

Disposem de tres talles. A l’hora d’omplir el formulari de comanda, haureu de dir de quina talla en voleu.

El preu dependrà de la quantitat que ens demaneu, ja que a més quantitat, preus més baixos, però estimem que no superarà els 5 euros. Aquest preu, inclourà un petit marge que dedicarem a comprar material per al cole, ja que donades les circumstàncies, som més necessaris que mai.

Us passem aquest formulari per saber  quantes hem de produir i de quin tallatge. Us recomanem que us quedeu més d’una, ja que les mascaretes s’han de rentar a diari. Una mascareta és d’ús personal, com un raspall de dents. I caldria que les portèssiu marcades amb nom. Existeixen al mercat cintes que permeten que quedin penjades del coll, són una bona solució per a no acabar per terra. Si en voleu de talla adult, també les podem demanar. Feu-la el més aviat possible, ja que necessitem 2 setmanes de producció. Tancarem la comanda aquesta setmana.

Esperem que us sembli una bona iniciativa!

Actualització del projecte

Us informem que qui va encarregar les mascaretes, ja pot fer el pagament a la web de l’AFA: https://afapaucasals.com/tienda/

Heu de comprar mínim el nombre encarregat o superior. Qui no l’ha va encarregar, encara és a temps de fer-ho. Tancarem la comanda el proper dilluns. Gràcies!

1 comentari a “Mascaretes reutilitzables i segures per a la nostra escola!”

  1. Hola! He hablado con una madre de la Font de L’Urpina y allí l’AFA no ha organizado nada sobre las mascarillas, estaría bien comentarlo con L’AFA de la Font de L’Urpina quizás saldrían más baratas las mascarillas, también con el instituto.
    Un saludo,
    Isabel

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.